Natiunea MMA

Khabib Nurmagomedov vs. Pat Healy la UFC 165 din Toronto, Canada
22/07/2013Doi luptatori puternici se vor intalni in cadrul evenimentului organizat de Ultimate Fighting Championship la categoria usoara in cadrul galei UFC 165.

Valetudo.ru a anuntat ca Khabib Nurmagomedov si Pat Healy vor avea confruntarea in 21 Septembrie in Toronto, Canada. Oficialii UFC au confirmat confruntarea ceva mai tarziu.

Ambii luptatori vor sa urce in clasament, iar invingatorul va fi cu un pas mai aproape de sansa la titlul categoriei de 70 kg. Nurmagomedov (20-0) a fost pana acum de neinvins, infruntand oponenti precum Gleison Tibau si Thiago Tavares. El a avut ultima confruntare cu Abel Trujillo in UFC 160, castigand la decizie unanima.

Healy (29-16, 1 NC), fost luptator Strikeforce, si-a folosit multe din armele sale pentru a avea un palmares atat de bun. Din cele 29 de victorii, 15 au fost castigate prin submisii si 6 prin TKO. Ultima lupta a fost impotriva lui Jim Miller in UFC 159, cand a castigat prin decizie unanima, dar verdictul a fost schimbat cand a picat testul antidopping de dupa lupta.

UFC 165 are cap de afis lupta de la categoria semi grea intre Jon Jones si Alexander Gustafsson. Pe card vor mai fi si Renan Barao, care isi va pune centura de la categoria cocos la bataie in fata lui Eddie Wineland.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA