Natiunea MMA

Kevin Randleman, legandarul luptator al categoriei grele a plecat dintre noi la doar 44 de ani
12/02/2016Veteranul UFC si PRIDE FC, Kevin Randleman a decedat aseara la doar 44 de ani.

Din informatiile care au ajuns in presa internationala de specialitate, se pare ca acesta a fost internat de urgenta ca suspect de pneumonie, dar a intrat in stop cardiac si in cele din urma a fost declarat mort.

Randleman si-a inceput cariera in 1996 sub bannerul Universal Vale TUdo Fighting, in Brazilia. Debutul sau in Octogon a avut loc doar un an mai tarziu, cand l-a invins la decizie pe Maurice Smith la UFC 19. Doua lupta mai tarziu el cucerea titlul categoriei grele printr-o victorie la decizie in fata lui Pete Williams la UFC 23. Si-a aparat titlul o singura data, dupa care a fost invins de catre Randy Couture la UFC 28.

El si-a facut debutul in galele PRIDE din Japonia in anul 2002, unde a avut un palmares nefavorabil de 4-7. Printre cei invins de el s-au numarat insa nume mari ca Mirko Cro-Cop sau Murilo Rua, dar a luptat pritnre altele cu Quinton Jackson, Kazushi Sakuraba, Mauricio Rua. Ramane in constiinta tuturor fanilor supleul memorabil reusit de el in fata Ultimului Imparat, Fedor Emelianenko, tot intr-o gala PRIDE din Japonia.

Odihneste-te in pace Kevin, locul tau in istoria MMA-ului este asigurat.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA