Natiunea MMA

Kenny Florian vs. Evan Dunham -in discutii pentru UFC 127
08/10/2010

Mike Chiappetta-www,mmafighting.com


Kenny Florian a fost de acord sa lupte cu Evan Dunham ,acest meci avand loc mai mult ca sigur la UFC 127 in 5 februarie,

Acest meci in cadrul categoriei usoare,va fi o confruntare intre doi luptatori care incearca sa evite doua infrangeri consecutive.

Florian a pierdut printr-o decizie in fata lui Gray Maynard la UFC 118,in timp ce Dunham a pierdut ,printr-o decizie neunanima foarte controversata ,in fata fostului campion Sean Sherk la UFC 119 in septembrie.

Florian are un palmares de 14-5,iar Dunham de 11-1,cu o singura infrangere in cariera.

Dunham- Florian este un meci asteptat de multa vreme in UFC,dar datorita accidentarilor suferite de Dunham in meciul cu Sherk,s-a pus problema daca acesta va fi disponibil sau nu.

Se pare totusi,ca luptatorul originar din Las Vegas,va fi  gata sa revina in weekend-ul cu Super Bowl(finala la fotbal american),desi aceasta data nu este sigura inca.

Meciul Florian vs Dunham va fi adaugat la un fight card destul de interesant deja al UFC 127.

In main event-ul acestei gale,campionul en-titre al categoriei mijocie,Anderson Silva isi va apara centura in fata lui Vitor Belfort,Forrest Griffin vs. Rich Franklin va fi co-main event-ul ,alt meci al acestei gale fiind confruntarea in cadrul categoriei semigrea dintre mai tinerii Jon Jones si Ryan Bader.

Desi aceasta gala nu a fost inca anuntata oficial de UFC, se pare ca va avea loc la MGM Grand Garden Arena in Las Vegas.

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA