Natiunea MMA

Kenny Florian isi face debutul la categoria pana impotriva lui Nunes, la UFC 131
21/02/2011

Kenny Florian a dezvaluit numele primului sau oponent in categoria pana a UFC.

In timpul showului de televiziune MMA Live din aceasta saptamana, el a declarat ca va lupta cu Diego Nunes la UFC 131 din 11 iunie, in Vancouver Canada.

Trecerea la categoria pana a lui Florian a fost facuta publica doar de curand, dar este de asteptat ca el sa aiba o prestatie buna in aceasta divizie de greutate.

O victorie in fata lui Nunes ar putea fi de ajuns sa primeasca sansa de a il provoca pe campionul categoriei, Jose Aldo, fostul detinator al titlului WEC care a primit fara lupta centura UFC atunci cand cele doua promotii au fuzionat.

Palmaresul de 16-1 al lui Nunes arata insa ca el nu e un om care poate fi ignorat. Brazilianul a obtinut decizia neunanima a arbitrilor judecatori la UFC 125, iar o victorie in fata lui Florian ar creste si mai mult sansele lui de a concura pentru cea mai inalta treapta a podiumului.

Florian a ales sa coboare la categoria pana pentru a incerca sa isi atinga visul esuat la usoara, titlul de campion. El a avut ocazia sa lupte pentru o sansa la titlu de doua ori, dar a trebuit sa se recunosca invins de fiecare data, dintre care cea mai recenta a fost in fata lui Gray Maynard.

Fuziunea dintre cele doua promotia ii da sansa de a cobora in greutate la o divizie pe care UFC nu o avea inainte, categoria pana.

Sursa - www.fightersonlymagazine.co.uk

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA