Natiunea MMA

Ken Shamrock: "M-am vazut pe mine in ring, construind UFC-ul, nu Dana White"
20/03/2012

Desi steaua sa a apus demult in artele martiale mixte, Ken Shamrock este considerat in continuare unul dintre cei mai importanti luptatori din istoria acestui sport. Acum, trecut deja de prima tinerete, el simte ca meritele sale in crearea bazei gigantului care este acum UFC nu sunt recunoscute pe deplin, si lanseaza o serie de acuzatii la adresa actualului presedinte al promotiei americane.

Intr-un interviu recent, el a remintit cateva momente importante din istoria UFC.

"Nu mi-a placut niciodata sa vin si sa spun 'Am facut asta, am facut aia' pentru ca in realitate e nevoie de foarte multi oameni pentru a realiza asa ceva. Si sa il aud pe Dana White afirmand ca 'Am facut asta si am facut aia. Eu am fost. Si el nu a facut asta si nu a facut aia'. Cu naiba ajunsesera ei unde erau, daca era doar Dana White? Pentru ca nu l-am vazut in ring. Nu l-am vazut pe Dana luptand. Nu am vazut numerele crescand cand l-au avut doar pe Tito. Nu am vazut nimic din astea... Ce am vazut in schimb a fost eu intrand acolo, construind o organizatie, avand un razboi al vorbelor cu Tito Ortiz si ajutand astfel numerele sa creasca, alaturi de Dana White si restul organizatiei care sa filmeze acest razboi. Si de asemenea sa fie si Tito acolo, care era un baiat rau - sa fie cineva impotriva mea. Si asa am ajuns la numerele acelea. Pentru ca toti ne-am implicat si am facut asta."

Nu cred ca Dana White va catadicsi sa raspunda la acuzatiile lui Ken, pe care il considera un nume din istoria acestui sport, dar nimic mai mult.

Victor Corobea - www.natiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA