Natiunea MMA

Kazuyoshi Ishii, omul care a creat K-1, anunta lansarea Federation International K-1 Association
03/11/2011

Kazuyoshi Ishii, omul care a gandit, creat si ridicat pana la cel mai inalt nivel al kickboxului profesionist organizatia K-1 a anuntat astazi lansarea FIKA, Federation International K-1 Association, noua entitate care va guverana galele puse in scena sub celebra denumire.

FIKA va avea cartierul general in Hong Kong, si se va adresa in principal publicului chinez, prin organizarea mai multor showuri de mare nivel in aceasta tara. Va avea loc si un "eveniment de talie mondiala" in Japonia, dar nu pare sa fie finala circuitului. Ishii incearca organizarea de gala in jurul lumii, si aducerea spiritului Cupei Mondiale la fotbal in acest sport, in timp ce FIKA se doreste a fi FIFA kickboxului.

Seven Star Entertainment Fund, o ramura a Sun Redrock Investment Group va servi ca partener principal al FIKA, avand in proprietate 60% din actiuni, in timp ce restul echipei de management va detine 40%. Cine face parte din aceasta echipa nu e inca foarte clar, in afara de Ishii, dar prezenta lui Bas Boon si a lui Semmy Schilt la evenimentul de lansare al acestei promotii nu lasa loc de foarte multe interpretari.

FIKA va avea o prezenta mult mai mare pe scena americana si in China, si nu se va concentra la fel de mult pe Japonia, ca principala piata de desfacere.

Nu se stie inca aproape nimic nici despre posibilele intelegeri pentru transmisiunea televizata a galelor. Orarul competitional este unul destul de neclar si el, cu calificarile din jurul lumii programate in luna aprilie, Final 32 pentru mai/iunie, Final 16 pentru septembrie/octombrie si Final 8 in decembrie. Se pare de asemena ca vor fi 3 categorii de greutate, 63kg, 70kg si 95kg.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA