Natiunea MMA

Kazushi Sakuraba lupta cu Marius Zaromskis pentru titlul DREAM in gala Dynamite!!2010
09/12/2010

www.cagepotatoe.com


             Kazushi Sakuraba         vs                  Marius Zaromskis

Legenda japoneza din MMA, Kazushi "Vanatorul de Gracie" Sakuraba va reveni in actiune in Ajunul Anului Nou, la gala Dynamite!!2010, unde va incerca sa ii ia titlul categoriei semi-mijlocii a DREAM actualului campion, Marius Zaromskis.

Desi veteranul de 41 de ani si-a petrecut mare parte din cariera luptand la categoria mijlocie, acum el vrea sa scada in greutate in urma infrangerilor suferite in fata lui Ralek Gracie si Jason Miller.

Lupta va fi si o incercare de revenire a lui Zromskis, care a trecut printr-o serie de lupte dezastruoase in Strikeforce, unde a fost invins prin KO in prima runda de catre Nick Diaz si apoi de Evangelista "Cyborg" Santos. Zaromskis are un palmares de 4-0 sub bannerul DREAM in 2009, cu trei dintre aceste victorii reusite prin KO in urma loviturilor cu piciorul la cap.

Oficial, singurele lupta confirmate pana acum pentru gala Dynamite!!2010 sunt confruntarile dintre Bibiano Fernandes vs Hiroyuki Takaya si Josh Thomson vs Tatsuya Kawajiri. Shinia Aoki, Melvin Manhoef si Gegard Mousasi ar urma, conform unor zvonuri care circula in lumea MMA, sa participe la gala de sfarsit de an a Fighting and Entertainemnt Group.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA