Natiunea MMA

Kayoom se retrage din lupta pentru titlul ONE FC impotriva lui Suzuki
12/11/2013ONE Fighting Championship va trebui sa mai astepte pana sa isi poata incorona primul sau campion la divizia semi-mijlocie. O accidentare de ultim moment la coaste a lui Adam Shahir Kayoom l-a fortat pe acesta sa se retraga din confruntarea pe care o avea programata impotriva lui Nobutatsu Suzuki in gala cu numarul 12 din istoria organizatiei.

In locul sau, Vitor Pinto ii va lua locul impotriva lui Suzuki intr-o confruntare ce nu va conta pentru titlu in gala din 15 noiembrie.

ONE FC 12 "Warrior Spirit" are loc la Putra Indoor Stadium in Kuala Lumpur, Malaiezia, si are pe fight-card printre altele o lupta interesanta la divizia musca intre Adrian Moraes si Yusup Saadulaev sau confruntarea greilor dintre Tony Johnson si Chris Lokteff.

Pinto are un palmares nepatat, de 7-0, cu doua dintre victorii reusite prin TKO, doua prin submisie si trei la decizie. Originar din Portugalia, el a concurat ultima data in luna octombrie, cand l-a submis pe conationalul sau Renato de Paula Amaral da Costa prin rear-naked choke intr-o gala Acores MMA.

Suzuki a debutat pentru ONE FC in mai, cand l-a invins pe veteranul UFC Phil Baroni dupa 4 minute si 13 secunde trecute din runda intai a luptei de pe fight-cardul galei cu numarul 9. In varsta de 36 de ani, luptatorul japonez a concurat in principal sub bannerul promotiei ZST, si are 10 victorii prin KO sau TKO la activ.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA