Natiunea MMA

Karo Parisyan revine in UFC si lupta cu Dennis Hallman la UFC 123
03/09/2010

Ariel Helwani - www.MMAfighting.com


Karo Parisyan se intoarce in UFC

La mai putin de un an de cand a plecat din UFC, Karo Parisyan va lupta din nou in UFC, primind o lupta impotriva lui Dennis Hallman la UFC 123 din Auburn Hills, Michigan.

MMA Fighting  a confirmat vestea din 2 surse precum,chiar Parisyan a confirmat joi dupa-amiaza. Contractele inca nu sunt semnate dar ambii lupatatori si-au dat acordul verbal pentru lupta la categoria mijlocie.

Parisyan (19-5-0) a luptat doar o data in afara organizatiei deoarece el a fost concediat inainte cu 2 zile de UFC 106, cand trebuia sa lupte cu Dustin Hazelett

El a declaract ca a muncit din greu pentru a reveni in relatii mai bune cu Dana White , reusind pana la urma sa obtina un contact de 3 lupte in promotia americana.

La 28 de ani, el a suferit o intindere ce l-a tinut deoparte de cusca vreme de doi ai, provocand si neparticiparea la UFC 88  impotriva lui Yoshiyuki Yoshida. El a suferit si atacuri de panica care i-au afectat si pregatirea, pierzand din aceasta cauza meciul cu Thiago Alves la UFN 13.

Luptatorul de origine armean s-a bucurat de o revenire cu succes in Octagon atunci cand l-a invins pe Dong Hyun Kim la UFC 94 dar a fost suspendat pentru nouă luni din cauza unor teste pozitive pentru oximorfonă analgezice şi hidromorfonă.

Recent venit in UFC, Hallman (42-13-2, 1 NC) a īnvins pe cel mai recent pe Ben Saunders prin decizie unanimă, la UFC 117 īn august.

UFC 123, care are ca Main Event lupta dintre Quinton "Rampage" Jackson si Lyoto Machida, are loc īn 20 noiembrie, şi va marca primul eveniment UFC īn Michigan din anul 1996
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA