Natiunea MMA

Karo Parisyan lupta cu neinvinsul Cristiano Souza pe fight-cardul Bellator 106
16/10/2013Gala de MMA Bellator 106 are loc pe 2 noiembrie la Long Beach Arena din California. Oficialii organizatiei au anuntat adaugarea pe fight-cardul serii a confruntarii dintre veteranul UFC Karo Parisyan (22-10) si Cristiano Souza (6-0).

Parisyan a detinut la un moment dat centura defunctei World Extreme Cagefighting, iar dupa preluarea acesteia de catre UFC a ajuns sa fie luat in considerare pentru o confruntare la titlul diviziei semi-mijlocii. Recent el si-a facut debutul in galele Bellator, fiind insa invins prin KO de catre Rick Hawn in gala cu numarul 95 Inainte de aceasta infrangere, judokanul reusese doua victorii prin arm-bar in circuite regionale.

Souza, care are baza in Florida, primeste cu aceasta lupta cel mai notabil adversar de pana acum. De la debutul la profesionism in 2009, el are 6 victorii consecutive, dintre care cinci au fost inainte de limita. In galele Bellator el a trecut pana acum de John Kelly si Robert Otani.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA