Natiunea MMA

Karo Parisian, concediat de UFC dupa gala de sambata seara
22/11/2010

Tom Ngo - www.5thround.com

Dupa 107 secunde de prestatiei nememorabila la UFC 123, cea mai importanta promotie de MMA a lumii l-a concediat din nou pe controversarul armea Karo Parisyan.

"Ajung in postura asta in care oameni cum e Karo Parisyan - care au avut prestatii bune pentru mine ani la rand - ajung intr-un punct mort al carierei lor, si nu vreau sa stau si sa ma consolez cu gandul asta, pentru ca stiu ca am facut multe pentru ele" a declarat presedintele UFC, Dana White.

Dennis Hallman a pus punct carierei in UFC a lui Karo, o data pentru totdeauna, cu un TKO in chiar prima runda a confruntarii de sambata seara. Desi se poate spune ca arbitrul a intervenit si pus capat luptei putin cam repede, promoterul crede ca Parisyan nu mai are energia necesara pentru a lupta in Octogon.

"Nu am sa pun sanatatea unui atlet in pericol, iar Karo a venit aici si a demonstrat ca nu mai poate concura la nivelul asta" a reiterat White.

White a socat lumea MMA cand, in septembrie anul aceasta, i-a permis lui Parisyan sa revina in UFC, desi declarase public ca acesta nu va mai lupta niciodata pentru promotia americana dupa restragerea neasteptata a lui din lupta cu Dustin Hazelett, cu doar doua zile inaintea UFC 106.

Problemele lui Parisyan au inceput la UFC 88 in septembrie 2008, cand a trebuit sa fie retras de pe fight-cardul serii in ultimul moment, din cauza unei accidentari la spate. Mai apoi insa, la UFC 94, Comisia Atletica a Statului Nevada l-a amendat cu 32.000$ si a schimbat victoria sa impotriva lui Dong Hyun Kim intr-o No Decision, din cauza ca s-au depistat medicamente interzise in sangele lui.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA