Natiunea MMA

Karate pe patinoar
07/05/2018


  Asociatia Clubul Sportiv D’IPPON N.S. organizeaza saptamana aceasta, la Brasov, sub egida Federatiei Romane de Arte Martiale si sub patronajul Ministerului Tineretului si Sportului, o noua editie a Campionatelor Naționale de Ashihara Karate.
  Timp de 3 zile, respectiv 10, 11 si 12 mai, Patinoarul din Brasov va fi gazda copiilor, cadetilor, juniorilor, seniorilor si veteranilor din intreaga tara, care se vor intrece in probele de Kata si Kumite.
  Pentru a putea lua parte la concurs, cluburile si sportivii trebuie sa detina viza anuala de la Federatia Romana de Arte Martiale, viza medicala valabila in ziua competitiei, asigurare medicala in caz de accidentare, acordul parintilor sau al reprezentantilor legali acolo unde este cazul. Taxele de participare sunt 85 de lei (Kata individual si pe echipe si Kumite), 130 de lei (pentru ambele probe de Kata), 150 de lei (Kata individual/pe echipe si Kumite) si 175 de lei (ambele probe de Kata si Kumite).
  Cantarul oficial este programat joi, 10 mai, de la ora 17.
  Competitia de la Brasov este foarte importanta, reprezentand una din putinele etape de identificare si verificare a sportivilor care vor alcatui lotul reprezentativ al Romaniei in vederea participarii la Campionatele Mondiale AIKO (Gyor, Ungaria- 2-4 noiembrie) si  NIKO (Aktau, Kazahstan- 8-10 noiembrie).

                                                           Natiunea MMA
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA