Natiunea MMA

KO(ch)
13/12/2016  Ghinioanele se tin lant pentru Erik Koch. Americanul de 28 de ani, posesorul centurii negre in taekwondo, s-a accidentat pentru a sasea oara in ultimii doi ani, fiind nevoit sa renunte la meci. Luptatorul de la Roufusport a sustinut o singura partida din mai 2014 si pana acum, respectiv, victoria in fata lui Shane Campbell din aceeasi luna a anului in curs.
  Astfel, Tony Martin primeste un nou adversar pentru gala de la inceputul lui 2017.
  “The Spartan” Alex White il va inlocui pe Erik Koch la UFC 103 Fight Night.
  In varsta de 28 de ani, Alex White are 11 victorii in circuitele profesioniste de MMA, suferind doua esecuri. Cele doua infrangeri la rand (in fata lui Lucas Martins si Clay Collard) au precedat succesul din ultima intalnire, disputata chiar la inceputul anului, in fata lui Artem Lobov.
  Tony Martin detine un palmares de 10-3 in cusca. In ultima perioada, parcursul sau a fost fluctuant. Dupa ce a fost invins in doua meciuri la rand, de Rashid Magomedov si Beneil Dariush, sportivul de la American Top Team s-a impus la UFC 179 in fata lui Fabricio Camoes, apoi s-a recunoscut din nou intrecut- adversar: Leondardo Santos- pentru ca, la finele lunii ianuarie 2016, sa castige in dauna lui Felipe Oliveiri.
  UFC Fight Night 103 va avea loc pe 15 ianuarie 2017, la Talking Stick Resort Arena din Phoenix, Arizona (Statele Unite ale Americii). Cap de afis al evenimentului (cu 11 meciuri pe cardul principal) este lupta de la categoria pana dintre Yair Rodriguez si legendarul B.J. Penn.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
   magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA