Natiunea MMA

K1-Daniel Ghita si-a aflat adversarul din Marea Finala!
04/10/2010

Daniel Ghita, primul luptator roman care se va lupta in Marea Finala K1, si-a aflat adversarul cu care se va infrunta in sfertul de finala al Galei din decembrie. Astfel, in urma tragerilor la sorti s-a stabilit ca sportivul roman ​va lupta impotriva turcului Gokhan Saki, cel care l-a "nimicit" in Final 16 pe campionul K1 Bucuresti.

Dupa ce l-a facut KO pe Zimmerman in Gala de sambata, de la Seul, Daniel Ghita va lupta in finala impotriva turcului, Gokhan Saki. In Final 16, Saki si-a obtinut biletul pentru finala facandu-l KO in prima runda pe Freddy Kemayo.

Dupa cateva zile libere petrecute in Romania, Ghita va pleca sa se antreneze in Olanda pentru marea Gala. "Fiind vorba de o piramida, pregatirea tactica este mult mai complexa. Pe langa analiza primului adversar, Daniel trebuie sa-si pregateasca tactica si pentru urmatoarele runde, in functie de adversarii pe care i-ar putea intalni", a declarat managerul lui Ghita, Gabriel Cazan.


Marea Finala K1, 11 decembrie:

Mighty Mo - Peter Aerts
Semmy Schilt - Keijiro 'Kyotaro' Maeda
Gokhan Saki - Daniel Ghita
Alistair Overeem - Tyron Spong​
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA