Natiunea MMA

K-1 rupe tacerea despre turneul MAX de anul acesta
27/08/2010

Dave Walsh - www.headkicklegend.com

K-1 a rupt tacerea astazi pe siteul lor oficial si au oferit doua date certe pentru urmatoarele gale organizate sub bannerul lor. Pe 2 octombrie, in Seoul, Coreea de Sud, se va organiza K-1 World Grand Prix Final 16, iar pe 11 decembrie, la Tokyo, K-1 World Grand Prix Final. Pe de alta parte, categoria MAX (70 de kilograme) a fost invaluit in ceata. Pana miercuri, nu se stia nimic sigur despre data exacta a semi-finalelor, de acum clasigul Final 16 al MAX, sau despre finala propriuzisa.

K-1 a linistit putin apele, ca sa spunem asa, iar acum avem o data "sigura" pentru marea finala, care va avea loc pe 8 noiembrie la Ryogoku Kokugikan, o arena de 13.000 de locuri cunoscuta si ca Sumo Hall. Aceasta este o stire foarte buna, dar sa nu uitam ca Gago Drago, Chahid Oulad el Hadj si chiar campionul Giorgio Petrosyan sunt programati sa lupte intr-o gala It's Showtime din Grecia in aceeasi luna, asa ca va trebui sa asteptam sa vedem cu se vor descurca acestia in situatia de fata.

Ramane inca in ceata Final 16 insa, despre care ei nu spun decat ca va avea loc "la sfarsitul lui septembrie sau inceputul lui octombrie", iar locatia este TBA (To Be Advise).

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA