Natiunea MMA

K-1 renaste din propria cenusa: Daniel Ghita e printre primii care semneaza un contract cu ei
08/03/2012

Organizatia olandeza It's Showtime a anuntat recent, intr-un comunicat de presa, un acord de colaboare pentru mai multi ani cu noii proprietari ai K-1.

In termeni practici, asta inseamna ca oamenii de la K-1 incep sa caute noi talente pentru galele lor viitoare, iar sportivii aflati sub contract cu It's Showtime sunt printre cei mai buni din lume. Multi dintre acestia au acceptat deja conditiile oferite de K-1 Global Holdings, care s-a oferit sa plateasca 50% din sumele datorate de Fighting and Entertainment Group, fostul proprietar al acestui brand. Nu se stie inca daca FEG mai este implicata la vre-un nivel in aceasta colaboare.

Formula in care acesti bani au fost platiti de organizatia patronata de Mike Kim  - cu sediul la Hong Kong - a fost un "bonus la semnarea noului contract".

Conform aceleiasi declaratii de presa semnata de Simon Rutz, "K-1 va organiza 4 mari evenimente in acest an, inclusiv Final 16 si Final 8 pentru diviziile -70kg si Grea".

Daniel Ghita, de al carui management se ocupa It's Showtime, este primul nume mentionat pe lista sportivilor care au semnat noul contract cu K-1 Global Holdings. Alaturi de el sunt: Tyrone Spong, Hesdy Gerges, Paul Slowinski, Rico Verhoeven, Anderson 'Braddock' Silva, Ben Edwards, Melvin manhoef, Sergeii Lashchenko, Mourad Bouzidi, Dzevad Poturak, Chahid Oulad El Hadj, Gago Drago si Andy Ristie.

In plus, se pare ca Ruslan Karaev, Harut Grigorian, Chris Ngimbi si alti sportivi urmeaza sa semneze aceeasi intelegere in aceasta spatamana.

E foarte posibil ca acesta sa fie momentul revenirii la viata a noului K-1, moment asteptat cu sufletul la gura de intreaga lume a kickboului mondial.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA