Natiunea MMA

K-1 nu mai organizeaza nici o gala pana cel putin in luna iulie
23/02/2011

In mijlocul tuturor discutiilor despre posibila revenire in MMA a lui Sakikabara, fostul boss al PRIDE implicat intr-unul dintre cele mai mari scandaluri publice legate de legaturile cu Yakuza - mafia japoneza - au aparut si alte noutati legate de viitorul Fighting and Entertainment Group, compania mama a K-1 si DREAM.

Daniel Herbertson a vorbit cu Mike Kogan, directorul FEG din SUA, si se pare ca organizatia are in plan organizarea de gale K-1, K-1 MAX si DREAM in 2011, daca circumstantele vor fi potrivite. Incetarea voluntara a activitatii pentru reorganizare ar fi trebuit sa dureze pana in martie, dar acum se pare ca noua data pentru repornirea motoarelor este luna mai, ceea ce ar insemna ca nu vom avea ocazia sa vedem un show pus in scena pana cel mai devreme in luna iulie.

In acest moment, FEG planuieste sa continue toate evenimentele majore, desi a recunoscut deja oficial ca dimensiunile vor fi cu mult reduse.

Situatia financiara a FEG nu este inca foarte clara, iar Kogan nu a putut confirma daca banca chineza da investitii PUJI sau un alt sponsor important va mai sprijini organizatia japoneza. Se pare insa ca televiziunea TBS, partenerul media la Dynamite, K-1 MAX si DREAM nu a acceptat semnarea unui nou contract pentru 2011 pana ce procesul de restructurare nu se incheie.

Sursa - www.liverkick.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA