Natiunea MMA

K-1 isi cauta urmatoarele superstaruri pe Facebook; si tu poti sa te inscrii
06/07/2011

Ca o parte integranta a relansarii pe care promotia K-1 incearca sa o faca in acest an, japonezii au lansat initiativa "Hidden Treasures". Aceasta nu este altceva decat modalitatea prin care K-1 a inteles sa foloseasca mass-media sociala pentru a isi usura munca de scouting si gasirea unor sportivi de viitor in randul celor care poate nu au sansa sa ajunga in contact direct cu compania japoneza.

Se cauta astfel urmatoarele mari talente care sa apara in galele organizate fostul gigant al lumii kickboxului profesionist. S-a renuntat astfel la selectia riguroasa si uneori costisitoare a noilor luptator, si s-a apelat direct la internet pentru acest lucru.

Ca urmare, ei au creat trei pagini pe siteul de socializare Facebook unde cei dornici sa isi incerce norocul in lumea mare a kickboxului pot sa se inscrie. Sunt cautati luptatori la trei divizii de greutate, doua deja consacrate in lumea K-1 (categoria grea si 70kg MAX) si una pe care producatorii japonezi incearca de putin timp sa o aduca in atentia iubitorilor de arte martiale (-63kg).

Daca te consideri un sportiv talentat, daca poti face dovada (pentru inceput online) a talentului tau, si daca te incadrezi la una dintre aceste categorii de greutate, inscriete si tu pe una dintre acestea trei. Poate norocul va fi de partea ta, si poate noi ajungem sa vedem inca un sportiv roman in galele K-1.

Adresele pentru inscriere sunt:

Categoria Grea: http://www.facebook.com/K1treasures.WGP

Categoria 70kg MAX: http://www.facebook.com/K1treasures.70kg

Categoria 63kg MAX: http://www.facebook.com/K1treasures

Tot ce trebuie sa faci este sa dai un "Like" si sa iti postezi pe perete datele de contact.

Victor Corobea - www.NatiuneaMMA.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA