Natiunea MMA

K-1 face publice datele si locatiile MAX si World Grand Prix Final 8
30/07/2012

K-1 a facut publice detaliile intregului orar pentru restul anului 2012, dezvaluind locatiile a doua dintre cele mai asteptate gale din kickboxul profesionist al acestui an.

K-1 MAX Final 8 va avea loc in Atena, Grecia, pe 7 decembrie, si desigur ca toata lumea asteapta participarea lui Mike Zambidis pe acest fight-card. El reuseste intotdeauna sa mobilizeze mase mari de sustinatori, si genereaza foarte multa atentie din parte mass-media.

K-1 World Grand Prix Final 8 are loc in The Big Apple, New York City, pe 26 decembrie 2012. Aceasta este o mutare interesanta a organizatiei, avand in vedere ca va fi intr-o zi de miercuri, intre doua sezoane importante de sarbatoare, Craciunul si Anul Noi.

Precursoarele acestor doua gale, Final 16 pentru MAX si pentru World Grand Prix se vor desfasura pe 8 septembrie in Los Angeles si respectiv 14 octombrie in Tokyo. E usor de observat ca desi K-1 Global Holdings mentine in continuare acoperirea globala a promotiei pe care o patroneaza, se concentreaza in acelasi timp mult mai puternic pe foarte bogata si atractiva piata americana, aproape ignorata in totalitate de fostii proprietari ai K-1.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA