Natiunea MMA

K-1 anunta primul dintre evenimentele seriei World MAX Final 8
09/12/2013



K-1 a anuntat, intr-o conferinta de presa de astazi, ca va organiza primul dintre cele doua evenimente World MAX 2013 Final 8. Asa cum se stia deja, si in acest an piramida finala de 8 luptatori va avea loc in doua locatii si in date diferite.

In mod ciudat, evenimentul anuntat astazi e de fapt a doua gala, in timp ce prima a ramas inca doar la capitolul zvonuri, urmand a avea loc undeva in 28 sau 30 decembrie in China. Ea ar trebui sa ii aiba pe fight card printre altii pe Buakaw Benchamek si Andy Souwer.

Cea de-a doua gala a sferturilor de finala, se va desfasura pe 11 ianuarie 2014 in Gran Canaria, Spania, si va fi transmisa live de Epicentre.tv. Ca si la ultima lor gala, co-promoterul local va fi Street Culture.

In acest moment, fight-cardul oficial al aceste gale, fara nici unul dintre numele este:

K-1 MAX Quarter Final: Elam Ngor vs. Lee Sung-Hyun
K-1 MAX Quarter Final: Maximo Suarez vs. Shane Campbell
David Calvo vs. Chad Sugden
Damian Garcia vs. Alcorac Caballero
Moises Baute vs. TBA
Alejandro Rodriguez vs. Tural Bayrmov
Aitor Alonso vs. TBA

Razvan Beche, sportivul de la Centrul Tengu din Cluj trebuia sa lupte cu Moises Baute la categoria +95kg, dar din cauza unei accidentari la mana in timpul ultimei sale lupte din Olanda, a fost nevoit sa decline oferta venita din partea organizatorilor, a declarat pentru Natiunea MMA Kinga Laczko, managerul clubului clujean.

Sursa





magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA