Natiunea MMA

K-1 anunta de la Bucuresti locatia finalei de 1 milion de dolari; Morosanu e singurul roman cu sanse
23/01/2013

Mike Kim, patronul circuitului K-1, cea mai cunoscută promoţie de arte marţiale, va face public, joi de la Bucureşti, cel mai aşteptat anunţ pentru milioanele de fani K-1 din întreaga lume. Oficialul va dezvălui locul de desfăşurare şi data pentru marea finală K-1, în care sunt anunţate cele mai mari premii din istorie, în cursa pentru un milion de dolari aflându-se şi românul Cătălin Moroşanu.

Conform unui anunţ făcut în această dimineaţă de K-1 Global Holdings Ltd, Mike Kim şi promotorul român Eduard Irimia vor transmite toate detaliile legate de marea finală, care trebuia să aibă loc luna trecută la New York, programul complet al circuitului K-1 pentru anul 2013, dar alte proiecte comune pentru acest an. Conferinţa de presă este programată pentru joi, de la ora 12:00, la Sala Ronda de la Hotel Intercontinental din Bucureşti.

La conferinţă va fi prezent şi Cătălin Moroşanu, singurul român calificat în marea finală K-1, în care premiile totale sunt de două milioane de dolari, după ce l-a învins la Final 16 de la Tokyo, în octombrie, pe polonezo-australianul Paul Slowinski.

Printre cei 8 finalişti se mai află croatul Mirko “Cro Cop” Filipovic, azerul Zabit Samedov, americanul Jarrel Miller, surinamezul Ismael Londt, australianul Ben Edwards, egipteanul Hesdy Gerges şi japonezul Makoto Uehara.

Premiul pentru noul campion mondial K-1 va fi de un milion de dolari, în timp ce finalistul va pleca acasă cu un cec în valoare de 300.000 de dolari, iar semifinaliştii cu câte 100.000 de dolari, fiind evenimentul cu cele mai mari premii din istoria artelor marţiale.

Fondată în 1993, K-1 este cea mai cunoscută promoţie de arte marţiale stand-up din lume, de-a lungul fanilor, finalele adunând zeci de mii de spectatori pe marile arene din Japonia. În cele două decenii, printre cei care s-au încununat campioni ai K-1 se numără Ernesto Hoost, Remy Bonjasky, Semmy Schilt, Peter Aerts, Andy Hug şi Alistair Overeem.

Comunicat de presa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA