Natiunea MMA

K-1 anunta cateva dintre super-fighturile de la World Grand Prix 2010 Final
28/11/2010

Fraser Coffeen - www.headkicklegend.com

K-1 tocmai a anuntat doua lupte si jumatate pentru Grand Prixul din 11 decembrie.

Intr-o lupta de rezerva, Errol Zimmerman si Everton teixeira isi vor disputa sansa de a intre in piramida finala in situatia in care unul dintre participanti se va accidenta. Amandoi luptatorii au fost in Final 8 in ultimii doi ani consecutivi, si amandoi au fost eliminati in etapele premergatoare in acest an.

In 2008, ei s-au intalnit in sferturile de finala, intr-o lupta stransa pe care Zimmerman a reusit sa o castige pe ultima suta de metri, in repriza a treia. Intre timp insa, Teixeira a facut progrese, iar Zimmerman a parut iesit din forma in Final 16. Daca Errol intra in ring la fel de nepregatit ca in fata lui Ghita, ma astept sa il vad din nou pe spate.

Jumatatea de lupta anuntata il are ca protagonist pe Hesdy Gerges, campionul categoriei grele a It's Showtime, care urmeaza sa lupte cu un oponent neidentificat inca. Asa cum s-a discutat in ultima vreme, cel cu care Hesdy urma sa dea piept era nimeni altul decat Badr Hari, descalificat din cauza comportamentului nesportiv in gala din Amsterdam in urma careia Gerges a castigat centura de campion.

Cu toate astea, Hari a decis ca nu e pregatit sa revina in ring anul acesta, iar lucrul asta a determinat promotia japoneza sa nu numeasca inca vitorul adversar al lui Gerges in super-fightul World Grand Prix Final.

Doi oameni cu siguranta ca nu vor urca in ring cu Gerges sunt Sergei Kharitonov si Singh "Heart" Jaideep, pentru ca cei doi urmeaza sa lupte in celalalt superfight anuntat ieri. Jaideep a facut ceva valuri in 2009 cand a castigat cu usurinta Asia Grand Prix si s-a calificat in Final 16. Dar dupa prestatia total dezamagitoare din fata lui Teixeira in acel an, a intrat intr-un con de umbra.

Cat despre Kharitonov, s-a parut ca urma sa renunte la K-1 dupa doar o lupta. Cand Daniel Ghita l-a tocat marunt, si i-a stricat debutul in promotia japoneza, se parea ca Sergei poate fi sters de pe liste. Cu toate astea, el merita admiratia tuturor, pentru ca a mers inapoi in sala de pregatire si a revenit in Final 16 din acest an cu o victorie in fata lui Takumi Sato, demonstrand astfel ca ia foarte in serios rolul sau in cea mai importata promotie de kickbox din lume.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA