Natiunea MMA

K-1 anunta “K-1 World Tour 2013”
29/05/2013In acest an, cei din K-1 au fost relativ linistiti, exceptand Finala K-1 World Grand Prin pentru 2012 din Martie ce a avut loc in Croatia. Pe langa incoronarea lui Mirko Cro Cop in calitatea de campion al K-1 World Grand Prix, acestia s-au axat pe turneul K-1 World Qualifying, care va fi un eveniment de mare amploare, avand ca participanti luptatori renumiti din K-1.

Astazi au anuntat ca vor incepe un “K-1 World Tour”, ce va avea ca scop desfasurarea mai multor evenimente in diferite tari. Categoriile vor fi de 63 kg, 70 kg, 85 kg, 95 kg si categoria grea/ super grea. Ideea este de a face mai multe evenimente mici pentru a gasi talente pentru marile evenimente K-1.

E un trend destul de comun in aceasta perioada. Inceput de GLORY cu galele Road to Glory, continuat cu SuperKombat New Heroes, vine acum randul fostului gigant K-1 sa porneasca in aceeasi directie. Din fericire toate aceste turnee zonale sunt sanse in plus pentru luptatorii din intreaga lume de a intra in atentia promoterilor de top, de a fi vazuti la lucru si de a isi castiga sansa sa apara in transmisiile televizate ale marilor promotii de kickbox profesionist din lume.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA