Natiunea MMA

K-1 a finalizat fight-cardul pentru gala World Grand Prix Final 16 din 14 octombrie
10/10/2012

Promotia K-1 Global Holdings, noul proprietar al drepturilor asupra titulaturii "K-1" a finalizat fight-cardul galei Final 16 din cadrul World Grand Prixului din acest an.

Pe tabelul principal al galei se gasesc atat luptele celor 16 participanti la piramida, cat si patru super-fighturi.

Trei dintre sportivii care participa anul acesta la WGP, Randy Blake,Jarrell Miller si Xavier Vigney s-au calificat in piramida castigand luptele pe care le-au data luna trecuta in gala K-1 Los Angeles.

Considerati de multi specialisti in Top 10 al celor mai buni grei din lume, Sergei Lashkenko si Hesdy Gerges se intalnesc chiar in prima runda a turneului pirmaidal.

Un lucru imbucurator pentru kickboxul romanesc este participarea a nu mai putin de trei romani in gala de la Tokyo. Raul Catinas are un meci foarte greu cu australianul Ben Edwards, Catalin Morosanu va avea si el destul de lucru cu Paul Slowinsky, iar Benny Adegbuyi isi face debutul pe scena mondiala intr-o confruntare cu Jafar Ahmadi.

Una dintre cele mai legendare figuri din istoria K-1, Mirko "Cro-Cop" Filipovic revine pentru o lupta de kickbox in Japonia, impotriva lui Randy Blake, si are sansa de a castiga centura suprema a greilor, lupta facand parte din piramida WGP.

Fight-cardul complet al galei este

Final 16:

Raul Catinas vs. Ben Edwards

Makoto Uehara vs. Hiromi Amada

Xavier Vigney vs. Zabit Samedov

Hesdy Gerges vs. Sergei Lascenko

Singh Jaideep vs. Ismael Londt

Jarrell Miller vs. Arnold Oborotov

Paul Slowinski vs. Catalin Morosanu

Mirko Cro Cop vs. Randy Blake

Super Fights:

Genji Umeno vs. Changhyun Lee

Jafar Ahmadi vs. Benjamin Adegbuyi

Saulo Calavari vs. Pavel Zhuravlev

James Wilson vs. Rick Roufus

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA