Natiunea MMA

K-1 World MAX Final 2014 ajunge in Tailanda pe 4 octombrie
02/07/2014Legendara promotie asiatica de kickbox profesionist K-1 a anuntat noua data pentru de acum clasica K-1 World MAX Final. Pattaya, Tailanda va fi gazda, pe 4 octombrie, a acestui eveniment. El era programat initial sa se desfasoare in aceeasi locatia in luna iulie, dar din cauza eveolutiei situatie politico-sociale din aceasta tara (confruntari violente intre politie si protestatari, dublate de o preluare a puterii politice de catre armata) organizatorii s-au vazut nevoiti sa recurga la aceasta amanare.

Acum, se pare ca organizatia K-1 a primit asigurari din partea autoritatilor ca vor avea parte de un climat mult mai stabil, propice acestui tip de eveniment, intr-o tara in care sportul national este muay thai-ul, un stil foarte apropiat de kickboxul putin modificat pe care il pune in scena K-1.

Gala va fi construita in jurul finalei K-1 World MAX, in urma caruia va fi desemnat noul campion al categoriei -70kg MAX dintre cei doi sportivi ramasi in cursa, favoritul local si multiplul detinator al acestui titlu, Buakaw Benchamek si Enrico Kehl.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA