Natiunea MMA

K-1 World MAX -63kg Japan Tournament Final pe 25 iunie in Tara Soarelui Rasare
26/05/2011

Intr-o conferinta de presa organizata de promotia asiatica ieri a fost anuntat K-1 World MAX -63kg Japan Tournament Final, pentru data de 25 iunie. Baza acestuia va fi reprezentata de luptatorii care au concurat in acest turneu anul trecut, la care se adauga inca cateva nume noi, toti sportivi locali. Este o noua strategie, de a incerca sa creeze un nou erou national care sa ajute la relansarea promotiei K-1.

Va fi un nou turneu de 8 luptatori, in care invingatorul va avea trei lupte pentru a cuceri coroana suprema.

K-1 MAX Japan 63kg Tournament

Tetsuya Yamato HIROYA
Koya Urabe

YUKI

Yuta Kubo Kaizemon Saiga
Yuki Takeuchi Masaaki Noiri


O surpriza placuta vine de la Super-Fightul anuntat tot ieri, care ii va pune fata in fata pe Yoshihiro Sato, considerat o data ca urmasul de drept al super-starului Masato, si Albert Kraus, proaspat castigator al luptei cu Marius Tita de la SuperKombat Bucuresti. Cei doi sunt vazuti de multa lume in Top 10 ai celor mai buni kickboxeri de la categoria 70kg, iar confruntarea va fi cu siguranta una care merita urmarita.

Din pacate, datorita momentului tarziu in care aceasta gala a fost anuntata, ca si din cauza situatiei financiare in care se afla K-1, este foarte probabil ca nici o televiziune sa nu transmita in direct aceasta gala.

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA