Natiunea MMA

K-1 World Grand Prix Final 16 - Raul Catinas lupta cu fostul campion UFC Andrei Arlovski
19/09/2010

Michael David Smith - www.MMAfighting.com

K-1 a anuntat in cele din urma cardul complet al galei din 2 octombrie de la Seoul, pentru World Grand Prix Final 16. Cea mai mare noutate pentru fanii americani este prezenta in aceasta gala a fostului campion al categoriei grele a UFC, Andrei Arlovski. El urmeaza sa il intalneasca, in urma (se pare) a voturilor exprimate de pasionatii kickboxului din intreaga lume, pe romanul de doar 22 de ani, Raul Catinas.

Stirea ca Arlovski lupta in Final 16 si ca are un oponent de care ar trebui sa treaca cu usurinta (mai ales avand in vedere avantajul experientei si de inaltimii, Raul fiind unul dintre cei mai scunzi grei din K-1), inseamna ca are multe sanse sa ajunga in finala circuitului K-1 World Grand Prix din decembrie.

Probabil ca e nerealist sa credem ca Arlovski va castiga acest turneu, dar daca ar avea un parcurs bun nu ar fi prima data cand un campion din lumea MMA surprinde lumea kickboxului, dupa ce Alistair Overeem, detinatorul titlului categoriei grele din Strikeforce, a avut si inca are mult succes in ringul K-1, el urmand sa lupte in Final 16 cu australianul Ben Edwards.

Cea mai mare dezamagire este ca nici Remy Bonjaski si mai ales nici Badr Hari nu vor urca in ringul Final 16. Bonjaski, triplu campion al K-1 World Grand Prix, nu a luptat deloc anul acesta, si este posibil sa nici nu mai lupte niciodata. Hari, care a pierdut finala de anul trecut si cea de acum doi ani, nu a reusit sa stea departe de probleme nici in ring si nici in afara lui, asa ca dupa incidentul cu Hesdy Gerges de la It's Showtime Amsterdam si dupa problemele cu politia olandeza, nici el nu este prezent in gala din 2 octombrie.

K-1 a mai facut publice trei alte lupte ce completeaza fight-cardul serii:

Superfights
Chalid "Die Faust" Arrab vs. Dzevas Poturak
Sergei Kharitonov vs. Takumi Sano

Lupta de deschidere:
Min Ho Song vs. Hyun Man Myung
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA