Natiunea MMA

K-1 World Grand Prix 2011 Final 16 - Ghita lupta cu Bajrami; Peter Aerts revine in ring
10/10/2011

Cu tot misterul care inconjoara K-1 World Grand Prix in acest an, se pare ca in cele din urma s-ar putea sa avem vesti ceva mai concrete.

Scriitorul olandez Karel ten Haaf a facut publica lista a sapte dintre cele opt meciuri care alcatuiesc Final 16 din acest an. El este autorul unei carti despre fenomentul care este K-1, e un nume cunsocut in comunitatea kickboxului profesionist si are numeroase legaturi la cel mai inalt nivel.

Conform postarii de pe blogul unde el a facut publica pentru prima data aceasta lista, originea ei sta intr-un SMS primit de la Anil Dubar, antrenorul lui Daniel Ghita, care i-a indicat perechile de luptatori din Final 16. In acest moment, ele ar trebui sa fie urmatoarele:

Xhavit Bajrami vs Daniel Ghita

Hesdy Gerges vs Errol Zimmerman

Ben Edwards vs Singh Jaideep

Mourad Bouzidi vs Kyotaro

Peter Aerts vs Melvin Manhoef

Sergei Lasenko vs Rico Verhoeven

Badr Hari vs Anderson "Braddock" Silva

Acum doar cateva zile, pe contul sau de Twitter, Ben Edwards scria ca il va intalni pe Singh Jaideep in Final 16, asa ca lista lui Karel pare sa fie destul de aproape de realitate.

Adversarul lui Daniel este Xhavit Bajrami, un luptator elvetian de origine kosovara cu un palmares de 32-13-1. Nascut in 30 octombrie 1975, el este campion al K-1 Braves 1999 si finalist al K-1 World Grand Prix 2002 Croatia Preliminary. Xhavit este actualul detinator al ISKA Heavyweight World Title, si a fost antrenat de Andy Hug si Peter Aerts.

O surpriza mare ar fi, in cazul in care aceasta lista devine oficiala, revenirea in ring a lui Peter Aerts. Veteranul olandez declarase anul trecut ca nu stie daca mai are resursele pentru a intra in astfel de turnee la aceasta varsta.

Ultima lupta a turneului ar putea fi Tyrone Spong vs Ruslan Karaev, dar avand in vedere ca Spong e acum in SUA si a suferit nu de mult o operatie la genunchi, ramane de vazut daca el poate sau vrea sa urce in ring.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA