Natiunea MMA

K-1 World Grand Prix 2011 Final 16 - 29 octombrie, Nanjing, China, cu Hari, Ghita, Spong, Manhoef
15/09/2011

Intr-o conferinta de presa organizata de promotia japoneza K-1, editia din 2011 a K-1 World Grand Prix 2011 a fost anuntata pentru data de 29 octombrie in orasul chinezesc Nanjing.

Tanikawa a mai adus in discutie si planurile pentru Final 8, care ar urma sa se desfasoare undeva in China sau intr-o alta locatia din Asia.

Gala din octombrie va fi o colaborare intre K-1 si una dintre cele mai mari corporatii de media din China, "Jiangsu Broadcasting Corporation". Locatia va fi "Nanjing Olympic Sports Center Gymnasium" care poate gazdui pana la 13.000 de oameni.

In cadrul conferintei de presa a fost facut public si un angajament al lui Simon Rutz, managerul general al It's Showtime prin care acesta se obliga sa puna la dispozitia K-1 o serie de luptatori aflati sub contract cu organizatia sa. A fost astfel confirmata prezenta lui Badr Hari, Daniel Ghita, Tyrone Spong, Hesdy Gerges, Ruslan Karaev, Melvin Manhoef, Ben Edwards, Sergii Lashchenko, Rico Verhoeven, Paul Slowinski, Dzevad Poturak si Mourad Bouzidi.

Lipsa lui Alistair Overeem din Final 16 a fost de asemenea confirmata, si motivata de noul sau contrac cu UFC, care nu ii da voie sa lupte in gale orchestrate de alte organizatii de arte martiale din lume.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA