Natiunea MMA

K-1 MAX - Ultimele zvonuri despre meciuri
02/09/2010

Fraser Coffeen-www.headkicklegend.com       


                                                                               

Nu avem inca o data exacta,dar in curand ar trebui sa aflam despre ultimele 5 meciuri ale galei MAX Final.Conform zvonurilor , s-ar putea sa stim ceva despre 2 dintre cele 5 meciuri.

Conform mixfight.nl unul dintre meciuri va fi Artur Kyshenko vs. Mootje Kharmal, sursa lor fiind managementul lui Kharmal.Bineinteles acesta este doar un zvon si lucrurile s-ar putea schimba,dar de obicei exista un sambure de adevar in toate zvonurile.Desi Kyshenko a avut parte de cateva infrangeri el este cotat ca si favorit in acest meci. El are avantajul experientiei si este mult mai mare decat Khamal,care a urcat de la 60 la 65 kg pentru a participa la aceasta gala.Kyshenko s-a folosit destul de bine de dimensiunea lui in trecut,insa Hinata a reusit sa ii anihileze acest avantaj,ceea ce a contribuit enorm la victoria acestuia in fata lui Kyshenko.Impotriva unui luptator mai mic si cu mult mai putina experienta,eu il dau ca si favorit pe Kyshenko,insa Khamal este un luptator dur care ar putea sa ii puna probleme lui Kyshenko.

Al doilea meci,conform site-ului lui Mike Zambidis, ar putea fi : Zambidis vs.Chalid Oulad El Hadj.Tot pe acest site apare data de 3 Octombrie in Seul pentru Final 16.

Acest al doilea meci, ar putea sa fie un meci excelent,deoarece ambii luptatori au cam acelasi stil,cu lovituri puternice.Ceea ce este interesant este ca amandoi au avut probleme in ultimii ani.
Chalid a inceput anul 2009 destul de promitator,dar dupa ce a pierdut in debutul galei MAX, a urmat o serie de 5 infrangeri din 6 meciuri.De atunci si-a mai revenit, castigand ultimele 3 meciuri si a urcat in clasamente.

Zambidis a avut si el parte de infrangeri in ultimii 2 ani in fata lui Albert Kraus,John Wayne Parr si Hanata.Dar si el a inceput sa isi revina , castigand ultimele 2 meciuri in fata lui Dzhabar Askerov si Warren Stevelmans.In urma acestui meci, unul dintre cei doi va avea parte de o victorie rasuntoare care il va ajuta sa se reabiliteze, in timp ce celalalt va cadea inapoi pe panta infrangerilor.Este greu de alesun favorit intre cei doi,deoarece Zambidis are lovituri puternice si o experienta vasta,dar Chalid este un luptator puternic si hotarat.Chalid are deasemenea lovituri bune de picior, care pentru Zambidis sunt ca si kryptonita.Eu il dau ca favorit pe Chalid, dar orice se poate intampla.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA