Natiunea MMA

K-1 Final 16 "Double Impact", pe 2 SI 3 octombrie in Seoul, Coreea de Sud
04/09/2010

Dave Walsh - www.headkicklegend.com

K-1 World MAX Final 16 a fost inconjurat de zvonuri in ultima vreme, mai ales ca au aparut zvonuri ca luptatorii categoriei 70kg au semnat contracte de lupta pentru 3 octombrie, in Seoul, Coreea de Sud, desi deja se anuntase oficial ca K-1 World Grand Prix Final 16 (categoria Grea) va avea loc acolo pe 2 octombrie. Multa lume a crezut ca se va organiza un singur show, si ca diferenta de date a aparut doar ca urmare a unor greseli sau a schimbarii zilei, in functie d efusul orar.

Oraganizatia japoneza a spulberat toate aceste zvonuri si a anuntat ieri ca a rezervat Olympic Gymnasium din Seoul, Coreea, pentru doua nopti consecutive.

K-1 World Grand Prix Final 16 va avea loc pe 2 octombrie, asa cum era anuntat, iar K-1 World MAX Final 16 va avea loc pe 3 octombrie, in seara urmatoare. Pe langa aceasta stire, K-1 a mai anuntat oficial ca Giorgio Petrosyan, campionul en-titre al K-1 MAX, va participa in gala Final 16 din acest an, dupa ce au existat mai multe rapoarete ca, din cauza unor neintelegeri pe plan financiar, exista posibilitatea ca acest lucru sa nu se mai intample.

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA