Natiunea MMA

Justin Gaethje are un nou rival la titlu
14/12/2016  Joao Zeferino s-a accidentat si va fi inlocuit de Luiz Firmino in lupta care tine capul de afis al galei de sfarsit de an din WSOF. Anuntul a fost facut de oficialii World Series of Fight, care nu au precizat natura accidentarii lui Zeferino.
  Presedintele WSOF, Ray Sefo a precizat, intr-o declaratie de presa, ca Firmino nu este strain de lupta in cusca si ca desemnarea lui ca adversar al lui Gaethje nu ar trebui sa surprinda pe nimeni.
  “Ii dorim sanatate maxima lui Zeferino, speram sa se refaca in totalitate si, in cel mai scurt timp, sa revina in Octogon. Il cunoastem foarte bine pe Firmino si credem ca alegerea lui va conduce la o lupta pentru titlu pe cinste”, a spus Sefo.
  Luiz Firmino are centura neagra in jiu-jitsu brazilian si detine un palmares remarcabil in MMA: 19 victorii si 7 infrangeri. Din nefericire pentru el, brazilianul de 34 de ani si-a intrerupt, in octombrie, sirul de succese la rand (6). “Buscape” a fost intrecut, in cadrul WSOF 33 de la Kansas City, chiar in runda inaugurala, de americanul Brian Foster.
  De partea cealalta, Justin Gaethje este imbatabil in MMA. “The Highlight” a ajuns la a 16-a victorie din cariera chiar la meciul cu Foster, pe care l-a demolat in gala WSOF 29 din luna martie a acestui an. In varsta de 28 de ani, sportivul de la Grudge Training Center a castigat centura la categoria usoara in ianuarie 2014, dupa un KO tehnic aplicat lui Richard Patishnock. De atunci si pana acum, americanul si-a aparat titlul de 5 ori, de fiecare data cu succes, trecand, pe rand, de Nick Newell, Melvin Guillard, Luis Palomino (de doua ori) si, respectiv, de Ben Foster.
  Gala WSOF 34 va avea loc pe 31 decembrie 2016, la Teatrul de la Madison Square Garden din New York, si cuprinde nu mai putin de patru lupte pentru titlu. Celalalt eveniment principal il reprezinta confruntarea de la categoria semimijlocie dintre detinatorul centurii, Jon Fitch, si Jake Shields. Un meci atractiv se anunta si cel dintre “cocosii” Marlon Moraes (campionul en-titre) si Josenaldo Silva. De asemenea, intr-o partida de pe cardul preliminar, la categoria mijlocie, David Branch isi pune centura la bataie impotriva lui Louis Taylor.
  Meciurile de pe cardul principal al WSOF 34 vor fi transmise in direct de NBC.

 Vlad Amariei-www.natiuneaMMA.ro

 Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA