Natiunea MMA

Junior dos Santos trece cu greu de Stipe Miocic in Maine Eventul UFC on FOX 13
15/12/2014Diferenta dintre Junior dos Santos si Stipe Miocic, dupa cinci runde ale unui adevarat razboi in Octogon, a fost foarte mica.

Cigano si-a folosit cu succes tehnica superioara de box, si in cele din urma a primit decizia arbitrilor judecatori in Main Eventul UFC on FOX 13, desfasurat sambata seara la US Airways Center in Phoenix, Arizona. Toti cei trei judecatori l-au vazut invingator pe sportivul brazilian, iar scorurile au fost  48-47, 49-46 si 49-46.

Miocic nu a aratat niciodata atata de bine. A stat in picioare si a schimbat lovituri grele cu Dos Santos, a iesit cu succes din mai multe clinch-uri si chiar a reusit in takedown spectaculos in runda a doua.

Dos Santos a reusit chiar sa il puna la sol pe adversarul sau in runda a treia, a punctat frumos cu un takedown in cea de-a patra si a trimis mai multe directe care si-au atins mai mereu tinta. El si-a concentrat atacurile adesea si pe loviturile la corp, care pe finalul luptei au inceput sa isi faca efectul si sa ii ia din avant adversarului sau.

Sursa

magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA