Natiunea MMA

Junior dos Santos se desparte de Blackhouse Gym si de managerul Ed Soares
30/06/2011

Pretendentul la titlul categoriei grele din UFC, Junior dos Santos s-a despartit de managerul sau, Ed Soares, si a semnat un nou contract cu un nou manager, Ana Claudia Guedes.

Dos Santos a anuntat chiar el stirea, dar nu a dat nici un motiv oficial pentru aceasta. Soares a vorbit cu Tatame, in Brazilia, si a declarat ca nu stie exact de ce s-a produs ruptura, dar ca se astepta la asta.

"Nu a fost o surpriza completa pentru mine. Ca sa fiu cinstit, cu ce se intampla acum in lumea artelor martiale mixte, e greu sa mai fi surprins de ceva. Nu a fost vre-o cearta sau asa ceva. A fost totul OK. Daca omul nu vrea sa lucreze cu tine, cum pot eu sa il fortez? Nu ar fi o relatie buna" a spus Soares.

"Lucrul pe care l-am facut impreuna a fost una de succes. Noi managerii am facut ce trebuia, el si-a facut treaba in Octogon, si a trebuit sa alcatuim o echipa foarte puternica pentru a il ajuta sa ajunga acolo. Sa vedem ce se intampla acum. Sper ca totul sa fie bine pentru el. Sunt trist, as minti daca as spune altceva, dar nu vreau raul la nimeni"

Noul reprezentata al lui Dos Santos este o avocata cu o bogata experienta in industria entertainmentului, specializata in contracte, proprietate intelectuala, drepturi de imagine si alte activitati asemanatoare.

Dos Santos a primit dreptul de a lupta pentru titlu atunci cand l-a invins pe Shane Carwin la UFC 131. Ca membru al salii private Blackhouse Gym, el s-a antrenat alaturi de Antonio Rodrigo Nogueira sau Anderson Silva.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA