Natiunea MMA

Junior dos Santos nu isi aduce aminte mare parte din lupta cu Cain Velasquez
22/10/2013Junior dos Santos nu tine minte ce s-a intamplat in mare parte din confruntarea lui cu Cain Velasquez. La scurt timp dupa incheierea ei, sportivul brazilian avea impresia ca a fost facut KO in runda a doua. Coltul sau crede ca dupa a doua repriza el a intrat pe "pilot automat" si a mai dus inca doua intervale in starea asta.

Lupta s-a incheiat de fapt in runda a cincea, cand Junior s-a lovit puternic de podea dupa o ultima incercare de submisie. La spital, in aceeasi seara, el nu mai tinea minte nici macar interviul cu Joe Rogan din cusca, imediat dupa incheierea confruntarii.

"Ma simt bine. Am venit la spital sa fiu cusut pentru o taietura mai mare. Durerea e doar in inima, pentru ca nu am reusit sa am o prestatie buna in Octogon" a scris el intr-o postare pentru fanii sai din intreaga lume.

"Acum e timpul sa merg din nou in sala de antrenament, sa ma dedic pregatirii pentru a putea reveni mai puternic decat oricand, si, cine stie, poate sa mai lupt candva pentru titlu si sa onorez sprijinul pe care mi-l acorda toata lumea."

Cigano a primit ingrijiri medicale imediat dupa incheierea luptei la Toyota Center in Houston, dupa care doctorii au decis sa il trimita la spital pentru o tomografie craniana pentru a se asigura ca nu exista sangerari intracraniene nedetectate.

Sursamagazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA