Natiunea MMA

Junior dos Santos explica plecarea lui de la Blackhouse Gym si despartirea de Ed Soares
09/07/2011

Junior dos Santos spune ca si-a schimbat recent echipa de management pentru ca dorea "mai multa atentie" si pentru ca nu simtea ca are parte de asa ceva din partea lui Ed Soares, care conduce Tough Media Inc, si care administreaza cariera mai multor luptatori de top.

"Motivul pentru care ei nu mai sunt managerii mei are de-a face cu faptul ca eu incerc sa evoluez, ca am nevoie de mai mai multa atentie" a spus Cigano intr-un interviu recent. "Au fost intotdeauna buni cu mine, sunt in continuare prietenii mei, sunt oameni pe care am sa ii ascult mereu."

Plecarea de la Tough Media Inc inseamna ca dos Santos nu va mai trece pe la Black House Gym din California. Dar el explica faptul ca aceasta era doar o academie de pregatire pe care o vizita din cand in cand, in timp ce echipa sa adevarata, Team Nogueira, ramane neschimbata si neafectata.

"In ceea ce priveste relatia mea cu ceilalti luptatori ai Tough Media, ea nu s-a schimbat. Noi suntem Team Noguiera, iar Black House e o academie care serveste luptatorilor Tough Media, asa ca eu nu mai sunt un membru al Black House, sunt un component al Team Noguiera, alaturi de Rodrigo Minotaur, Rogerio Minotouro si Anderson Silva. Asa ca nimic nu s-a schimbat in ceea ce priveste pregatirea mea."

Dos Santos l-a invins recent pe Shane Carwin si a castigat pozitia de principal pretendent la titlul categoriei grele, el urmand sa dea piept cu campionul Cain Velasquez la UFC 138 in a doua jumatate a acestui an. Gala ar trebui sa aiba loc in luna noiembrie, la HP Pavilion in San Jose, California, fosta casa a Strikeforce.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA