Natiunea MMA

Junior dos Santos e obsedat de ideea luptei cu Cain Velasquez
24/11/2010

www.middleeasy.com

Faptul ca Junior dos Santos pare sa fie omul pe care in mod sigur nu vrei sa il superi, nu ar trebui sa surprinda pe nimeni. Am vazut dovesi ale drumului sau plin de distrugere si de durere pe care le-a lasat la UFC 90.95,103,108, UFC Live si UFC 117, unde a reusit patru din cele sase victorii in prima runda, prin KO.

Acum el vrea sa aplice aceeasi tactica pe fata lui Cain Velasquez, undeva in 2011. Vorbele sale nu mai au nevoie de nici un comentariu pe acest subiect.

"Velasquez e mai mult decat o iubita, nu imi mai iese din minte (rade). Abia astept confirmare locului si momentului luptei. Sunt foarte entuziasmat si bucuros ca am primit sansa sa lupt pentru titlul UFC. E un vis transformat in realitate pentru mine. Am sa muncesc din greu, si sunt sigur ca am sa fac fata si am sa duc centura cu mine acasa in Brazilia."

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA