Natiunea MMA

Junior dos Santos crede ca ii poate invinge pe Wladimir si Vitali Klitschko
15/10/2013Fratii Klitschko sunt doi dintre cei mai buni si mai dominanti boxeri din istoria acestui sport, dar fostul campion al categoriei grele a UFC Junior dos Santos crede ca mainile sale sunt suficient de bune pentru a ii invinge pe amandoi.

Cu doar cateva zile inainte de a lupta pentru a doua oara pentru centura UFC impotriva actualului detinator al titlului Cain Velasquez pe 19 octombrie in Houston, Texas, Cigano a decalara la The MMA hour ca nu a renuntat la ideea de a concura in ringul de box impotriva celor mai buni.

"Sunt un bun boxer. Imi place foarte mult sa boxez cu partenerii mei de antrenament, si chiar daca acum toata lumea spune ca preferea sa lupte cu oameni care sunt buni la stand-up, cand spun ca sunt bun la asta chiar sunt sincer."

Tabara de pregatire pentru o lupta de MMA a lui dos Santos incepe cu trei luni inainte de gala, dar brazilianul spune ca ar avea nevoie de inca o singura luna in plus pentru a fi gata de o confruntare in ringul de box cu fratii Klitschko.

"Cred ca daca imi dau patru luni sa ma pregatesc, pot sa ii inving. La inceputul taberei de pregatire fac doar box. Imi place foarte mult sa ma pregatesc la box si cred ca am destula tehnicitate pentru a face fata. Patru luni, de atata am nevoie" a declarat Junior.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA