Natiunea MMA

Junior dos Santos: "Sonnen nu e periculos pentru Anderson Silva"
07/08/2010

Erik Engelhart - www.tatame.com

UFC 117, care are loc in aceasta seara, are potentialul de a deveni una dintre cele mai titrate gale din istoria MMA in Brazilia. Cu un fight-card plin de staruri, cinci brazilieni au fost alesi pentru a participa si a aduce specatacolul in casele oamenilor si in ochii publicului prezent.

Dupa o prestatie controversata in Abu Dhabi, in care a abuzat de provocari impotriva lui Demian Maia, toti ochii sunt atintiti spre Anderson Silva , care uremaza sa il intalneasca pe un alt "artist" al provocarilor, de data asta verbale, Chael Sonnen, in incercarea de a isi apara inca o data centura da campion al categoriei mijlocii.

Americanul s-a folosit intens de mass-media pentru a il provoca pe Anderson in orice fel posibil, si toata lumea se asteapta la o lupta plina de incarcatura emotionala.

Junior "Cigano" Dos Santos, care il va intalni pe Roy "Big Country" Nelson in aceeasi gala, e un membru al echipei si un prieten apropiat al lui Anderson Silva. El considera ca Chael nu e suficient de bun ca sa fie un pericol pentru campion.

"O lupta e o lupta, nu poti sti niciodata ce are sa se intample, dar cu siguranta ca Anderson e favorit. Sonnen nu aduce prea mare pericol pentru Anderson, pentru ca Anderson e foarte inteligent si a demonstrat asta in toate luptele sale din UFC. Va fi inca o victorie frumoasa pentru el, si cred ca va ramane in continuare campionul iar titlul categorieie mijocii a UFC va ramane aici in Brazilia, spre fericirea noastra, a celor din echipa sa, si a tuturor brazilienilor" a declarat Cigano, care crede in superioritatea atat la sol cat si in picioare a lui Silva.

"Cred ca Anderson il poate face KO sau il poate submite, pentru ca e mult mai bun la jiu-jitsu" a concluzionat Junior, care vine dupa cinci KO-uri consecutive in UFC.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA