Natiunea MMA

Junior des Santos lupta cu Stipe Miocic in cadrul UFC 173
04/03/2014Fostul campion de la categoria grea va reveni printr-o confruntare cu unul dintre “greii” UFC-ului.

Junior dos Santos e programat sa lupte in Octogon in 24 Mai in cadrul MGM Grand Garden Arena. Acolo, fostul campion UFC il va infrunta pe Stipe Miocic.

Ultima confruntare avuta de Dos Santos (16-3) a fost in Houston in cadrul UFC 166, cand a fost infrant de Cain Velasquez, actualul campion al categoriei. Fara a tine cont de rezultatul cu Velasquez, Junior Dos Santos are un record in UFC de 10-0.

Pe de alta parte, Miocic, (11-1) va avea cea mai importanta lupta din cariera sa. Acesta a fost infrant de Stefan Struve in 2012, dar ulterior a avut victorii asupra lui Roy Nelson si Gabriel Gonzaga.

In cadrul aceluiasi eveniment, la categoria usoara va avea looc o confruntare intre Chris Weidman vs. Lyoto Machida. De asemenea, Poitr Hallmann (14-2) il va infrunta pe Yves Edwards. Hallmann a fost invins de Al Iaquinta in Octombrie, iar Edwards a obtinut 1-3 cu 1 NC in ultimele 5 lupte.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA