Natiunea MMA

Junior Dos Santos si-a pierdut interesul pentru lupta impotriva lui Alistair Overeem
02/07/2013Junior Dos Santos nu mai este interesat sa il infrunte pe Alistair Overeem.

Acestia ar fi trebuit sa se intalneasca in cadrul UFC 126, dar fostul luptator K-1 a fost eliminat din acest eveniment datorita consumului de stupefiante.

De atunci, Cigano a spus ca nu vrea sa lupte cu un oponent creat in laborator, Overeem ripostand cu afirmatia ca lui Dos Santos ii e frica sa il infrunte in Octogon. Acum Dos Santos pare a fi interesat de Antonio Silva, eliminand orice urma de interes pentru o confruntare cu Overeem.

“Bigfoot l-a pus la locul lui. Nu imi mai doresc sa lupt cu el, dar accept sa lupt cu oricine vor hotara cei din conducere. Ma voi antrena intens pentru a fi sigur ca il voi infrange”, a declarat Dos Santos celor de la Terra.

“Cei care nu au respect fata de ei insisi incearca sa atraga atentia folosindu-se de orice. Priviti exemplul lui Chael Sonnen. Este un luptator foarte bun, dar ar fi un comentator si mai bun”.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA