Natiunea MMA

Jungel Fight 33 aduce MMA-ul in Orasul lui Dumnezeu
21/10/2011


Co-promoterul Bebeo Duarte in fata locatiei care va gazdui Jungle Fight 33

Oricine a vazut premiatul film brazilian "Cidade de Deus" nu si-ar fi imaginat ca intr-o zi, una dintre cele mai violente suburbii ale Rio de Janeiro va fi gazda unui eveniment de MMA sun bannerul promotiei Jungle Fight.

De fapt, pana acum un an de zile, acest lucru nici nu ar fi fost posibil, Orasul lui Dumnezeu fiind foarte similar cu cel prezentat in film. Cu toate astea, de cand autoritatile locale din Rio au lansat proiectul Unidade de Policia Pacificadora, care presupune trimiterea de unitati speciale ale politiei in zonele cele mai rau famate, 16 dintre favelasurile orasuluiu au fost scoase din mainile traficantilor de droguri, iar situatia s-a schimbat complet.

Cresterea popularitatii MMA-ului in Brazilia l-a condus pe promoterul ungle Fight, Wallid Ismail sa vina cu ideea organizarii de gala in fiecare favelas din proiectul UPP. Primul eveniment de acest fel va avea loc sambata, in Cidade de Deus.

"Suntem foarte motivati de aceste showuri. Sunt foarte impresionat de felul in care oamenii din Cidade de Deus au primit acest eveniment. De aceea urmeaza sa organizam un concurs pentru o ring-girl din randul fetelor locale" a spus co-promoterul Bebeo Duarte.

Cidade de Deus va avea si doi reprezentanti in aceasta gala. Atila Lourenco si Evandro CDD isi vor face debutul profesionist cu aceasta ocazie.

"Acum zece ani, vale tudo era practicat de oameni din clasa mijlocie care isi permiteau sa sa antreneze in jiu-jitsu sau muay thai" a mai spus Duarte. "Astazi, lucrurile s-au schimbat. Daca te uiti in jur, marea majoritate a luptatorilor vin din favelas."

Sursa

 
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA