Natiunea MMA

Judokanul roman Daniel Natea a cucerit aurul la Guadalajara
30/05/2016
Daniel Natea a cāștigat, ieri, medalia de aur la categoria +100 kg, la turneul Masters desfasurat in Mexic.

In optimi, Natea l-a invinspe reprezentantul gazdelor, Jose Cuevas. Apoi, īn sferturi, Daniel i-a provocat japonezului Hisayoshi Harasawa prima infrangere de doi ani incoace. Daniel Natea l-a batut in penultimul act pe azerul Ușanghi Kokauri, iar īn finală a dispus de israelianul Ora Sasson.

Turneul Masters de la Guadalajara a fost ultima competiție pentru Natea īnaintea Jocurilor Olimpice de Vara de la Rio de Janeiro. Succesul de ieri i-a asigurat prezența īn primii 8 judoka īn clasamentul mondial la categoria +100 kg.

In intrecerea feminina, Andreea Chițu a ocupat locul 5 la categoria 52 kg. Īn optimi, Chitu a trecut de Lux Olvera (Mexic), a cāștigat īn sferturi la Gili Cohen (Israel), dar a pierdut semifinala cu rusoaica Natalia Kuziutina si meciul pentru bronz cu italianca Odette Giuffrida.
La categoria 48 kg, Monica Ungureanu s-a impus īn primul tur īn fața turcoaicei Ebru Șahin, dar a cedat īn optimi cu Julia Figueroa (Spania).

La competiție au participat 231 de sportivi din 51 de țări. Concursul a fost dominat de judoka japonezi (5 medalii de aur și 2 de bronz).

Vlad Amariei - www.natiuneamma.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA