Natiunea MMA

Judgement Day a ajuns la editia a VII-a; 5-6 noiembrie 2011, Bucuresti
27/10/2011

În primul weekend din luna noiembrie va avea loc unul dintre cele mai mari campionate internaţionale de arte marţiale din ţară : Judgement Day România. În zilele de 5 şi 6 noiembrie 2011, sunt aşteptaţi sportivi din toate colţurile lumii pentru a lua parte la un eveniment de mari proporţii. Ajungând anul acesta la cea de a VII-a ediţie, organizatorii au pregătit şi o surpriză : Judgement Day va găzdui Cupa Ciprian Sora. Se va folosi regulamentul WAKO ce va fi prestat de arbitri de top.

Judgment Day România, ediţia VII

Secţiunile la care se pot înscrie sportivii sunt :
- Probele de lupte (kumite): Semi contact, Light contact, Light Kick, Team Fight, Knock Down, K1;
- Secţiunea de forme (kata): Kata, Sincron Kata, Musical Forms (forme pe muzică);
- Autoapărare (goshin-jitsu);
- Nunchaku;
- Stick Fight;
- Spargeri (Tameshiwari).

Istoria Judgement Day

Campionatul îşi are originea în Marea Britanie, într-un oraş numit Sheffield. Aici, Brian Beck, fondatorul Academiei Britanice de Arte Marţiale şi un mare nume în lumea WAKO (World Association of Kickboxing Organizations) a creat această competiţie adunând cele mai importante categorii de kickbox.

În 1999 la o competiţie din Italia, Sensei Adrian Dejanu se întâlneşte prima oară cu Brian Beck, omul care avea să devină mentorul său. De atunci şi până astăzi, acesta obţine gradul de 5 Dan în Freestyle Kickboxing şi devine reprezentant în România al Academiei Britanice de Arte Marţiale. În plus, în anul 2004 apare campionatul Judgement Day UK care este ulterior promovat şi la noi în ţară prin Adrian Dejanu. În 2005, la un an dupa prima ediţie, ia naştere Judgement Day Romania.

De la o mică competiţie într-o sală de sport a unei şcoli generale cu câteva cluburi participante, Judgement Day este astăzi un adevărat eveniment sportiv. Anul 2011 şi ediţia a VII-a vin mai în forţă ca niciodată: două zile de spectacol pentru întreaga familie şi o adevărată provocare pentru sportivi de pretutindeni.”Anul acesta aşteptăm cluburi din foarte multe ţări care şi-au confirmat deja venirea”, ne asigură promotorul Adrian Dejanu. În plus, Cupa Ciprian Sora va fi încă un prilej pentru ca toată lumea prezentă să se poată bucura de un adevărat spectacol.

Pentru mai multe detalii vizitaţi site-ul Judgementday.ro
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA