Natiunea MMA

Josuel DIstak, antrenorul lui Anderson Silva: "St Pierre ar trebui sa ramana la categoria lui"
28/02/2011

Dupa ce Anderson Silva a dominat copios categoria mijlocie a UFC in ultimii ani, matchmakerii incearca sa gaseasca o noua provocare pentru campionul considerat de Dana White (si de numerosi alti fani din intreaga lume) drept cel mai bun luptator pound-per-pound din lume. Se pare ca aceasta noua provocare are deja un nume, si unul foarte rasunator: Georges St Pierre, omul care a dominat aproape la fel de autoritar, cu exceptia luptei cu Matt Serra, categoria semi-mijlocie a promotiei americane.

Daca il invinge pe Jake Shields, fostul campion al Strikeforce care a semnat anul trecut cu UFC, GSP va urca in greutate la divizia mijlocie pentru a il putea provoca pe "The Spider" Silva. Antrenorul brazilianului, Josuel DIstak, nu crede insa ca e o idee prea buna.

"St Pierre ar trebui sa ramana la categoria lui, pentru ca daca urca in greutate are sa aiba parte de multe dureri de cap" a declarat recent Josuel. "St Pierre e un luptator strategic. Pe langa faptul ca e foarte periculos, Anderson e si el un luptator strategic, asa ca are doua arme la dispozitie. Anderson are un avantaj asupra lui St Pierre pentru ca are o alonja mai mare si pentru ca are o tactica mai buna, are un Muay Thai mai efectiv si un joc la sol foarte puternic."

"Anderson va fi pregatit pentru el" a incheiat antrenorul brazilian.

Sursa - www.tatame.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA