Natiunea MMA

Josh Thomson vs Tatsuya Kawajiri, o noua lupta de pe Fight Cardul Dynamite!!2010
07/12/2010

Ariel Helwani - www.MMAfighting.com

Fanii nu vor avea ocazia sa vada o revasa intre Gilbert Melendez si Shinia Aoki in gala Dynamite de anul acesta, dar vor primi o alta lupta importanta la categoria usoara in formatul Strikeforce vs DREAM.

Josh Thomson vs Tatsuya Kawajiri a fost semnata pentru gala din 31 decembrie, a aflat MMA Fighting din surse apropiate celor doua tabere. Lupta va avea loc la Saiatama SuperArena, in Saiatama, Japonia.

Fighting and Entertainment Group, compania mama a DREAM, urmeaza sa faca anuntul oficial in zilele urmatoare.

Thomson (18-3, 1 NC) are acum doua victorii consecutive la activ, dupa ce a pierdut titlul categoriei usoare a Strikeforce in fata lui Melendez in decembrie anul trecut. Ultima sa victima a fost "JZ" Cavalcante, in luna octombrie.

Lupta va fi a doua din cariera profesionista a lui Josh in Japonia, dupa ce l-a invins pe Daisuke Sugie prin submisiei in gala PRIDE Bushido 8.

Kawajiri, 26-6-2, care a pierdut ultima sa lupta in fata lui Shinia Aoki la DREAM 15, avea, inainte de acea confruntare, o serie de patru victorii consecutive.

Bibiano Fernandez isi va apara tilul categoriei pana in fata lui Hiroyuki Takaya in gala Dynamite din acest an.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA