Natiunea MMA

Josh Koscheck se retrage din co-Main Eventul UFC 151
08/08/2012

Semi-mijlociul Josh Koscheck nu va mai aparea in co-Main Eventul galei UFC 151, unde trebuia sa il intalneasca pe Jake Ellenberg. Motivul este o accidentare la una dintre vertebrele coloanei, suferita in timpul antrenamentelor.

Oficialii UFC au facut publica aceasta stire in cadrul emisiunii UFC tonight de pe Fuel TV. Nu s-a anuntat oficial inca un inlocuitor.

UFC 151 are loc pe 1 septembire la Mandalay Bay Events Center in Las Vegas, si va avea drept cap de afis lupta in care Jon Jones, campionul en-titre al semi-greilor, va incerca sa isi apere centura in fata lengendarului Dan Henderson.

Ultima aparitie in cusca a lui Koscheck a fost in infrangerea prin decizia ne-unanima in fata lui Johnny Hendricks la UFC on FOX 3. Inainte de asta, el reusise o serie de doua victorii consecutive, trimitandu-l in lumea viselor pe Matt Hughes si castigand mai apoi, tot prin decizie ne-unanima, in fata lui Mike Pierce la UFC 143.

Jake Ellenberg a pierdut si el ultima sa aparieie in Octogon, in fata lui Martin Kampmann, pe 1 iunie. Anterior acestui insucces, el reusise o serie impresionanta de sase victorii consecutive, in care a trecut, printre altii, de Diego Sanchez sau Jake Shields.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA