Natiunea MMA

Josh Koscheck in recuperare cel putin sase luni, dupa interventia chirurgicala la ochi
01/02/2011

Josh Koscheck va trebui sa stea pe tusa cel putin sase luni dupa ce a suferit o fractura de orbita oculara in lupta din 11 decembrie cu Georges St Pierre.

Koscheck a suferit o interventie chirurgicala de corectare a fracturii la noua zile dupa gala. Doctorii i-au limitat activitatea fizica la mersul pe jos pana la incheierea recuperarii, iar intreaga parte dreapta a fetei lui Koscheck este inca amortita ca urmare a operatiei.

El a declarat ca e multumit de faptul ca accidentarea nu a fost mai serioasa, si ca e "ca naiba de plictisit" pentru ca trebuie sa stea in pat. Josh si-a spus parerea si despre viitoarea lupte pentru titlu dintre St Pierre si Jake Shields.

"Cred ca va fi o lupta usoara pentru Georges daca pune in aplicare un plan de lupta inteligent. Dar Jake Shields e cu siguranta un luptator bun. Are cateva arme. Are o ghilotina foarte buna, si e teribil de periculos cand e deasupra."

Desi a primit o bataie serioasa de la St Pierre in decembrie, Koscheck crede ca lupta ar fi fost cu totul alta daca nu ar fi suferit fractura in chiar inceputul confruntarii.

"Georges m-a invins pe buna dreptate in seara aceea" spune el. "E un luptator mai bun, dar cred ca la primul pumn al acelei seri am suferit fractura la ochi. Eu cred ca a fost un ghinion de partea mea. Asta e viata. El a aruncat un pumn, si a fost unul bun. Sunt sigur ca lupta ar fi fost diferita daca nu s-ar fi intamplat asta."

Koscheck vrea inca o sansa la titlu, dar admite ca acest lucru e foarte departe de el acum.

"Am sa continui sa muncesc, si sa imi fac drum catre pozitia de principal pretendent la titlu. In acest moment, asta e foarte departe pentru mine. Inca mai am cinci luni de recuperare."

Sursa - www.fiveknuckels.com
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA