Natiunea MMA

Josh Koscheck e "intr-o pozitie foarte proasta" dupa infrangerea din fata lui Georges St Pierre
14/12/2010


Asa arata fractura de orbita a lui Josh Koscheck dupa Main Eventul galei UFC 124 de sambata seara in Montreal.

Georges St Pierre a inregistrat a cincea lupta consecutiva in care si-a aparat cu succes centura categoriei semi-mijlocii a UFC. Doua dintre aceste cinci confrunatri sunt victorii prin decizie unanima in fata lui Josh Koscheck. Dupa o astfel de prestatie, viitorul lui Josh in aceasta divizie de greutate e greu de vazut.

Cu un palmares de 0-2 in fata celui mai bun sportiv de la semi-mijlcoie, nu exista nici un motiv ca presedintele Dana White sa mai fie de acord cu o a treia confruntare dintre cei doi. In nici un caz in viitorul apropiat.

"Josh Koscheck e intr-o pozitie foarte proasta in categoria semi-mijlocie, daca nu cumva altcineva in invinge pe Georges St Pierre" a spus White la conferinta de presa de dupa UFC 124. "Georges l-a dominat copios de doua ori."

Luptatorul de la American Kickboxing Academy se gaseste acum intr-o situatie fara iesire. GSP nu pare sa aiba adversari pe masura, asa ca fostul participant la showul de televiziune The Ultimate Fighter trebuie sa ia lucrurile de la zero.

Koscheck avea la activ trei victorii consecutive inainte de confruntarea de sambata seara impotriva lui St Pierre.
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA