Natiunea MMA

Josh Koscheck: UFC mi l-a oferit pe BJ Penn pentru urmatoarea lupta, eu am spus DA
17/05/2012

Fostul pretendent la titlul categoriei semi-mijlocii a UFC, Josh Koscheck a facut publica oferta primita din partea promotiei americane pentru urmatoarea sa lupta.

"UFC tocmai mi-a oferit o lupta cu BJ Penn...Eu am spus DA!!!!!!! Asteptam sa accepte si el!!!!! Ne batem frate?"

Koscheck a luptat ultima data pe 5 mai, in gala UFC on Fox 3 "Diaz vs Miller" in New Jersey, unde a fost invins la limita de catre Johny Hendricks in co-Main Eventul serii.

Penn, pe de alta parte, a fost vazut ultima data in actiune la UFC 137, pe 29 octombrie 2011. Decizia unanima in favoarea lui Nick Diaz l-a lasat lovit si invinetit, iar in timp ce Nick Diaz a primit sansa de a lupta cu Carlos Condit la UFC 143 pentru titlul interim, "The Prodigy" Penn a fost trimis direct in pensie.

BJ a declarat nu o data, de atunci si pana azi, ca daca va mai simti nevoia, va reveni in lupta si ii va oferi lui White sansa de a duce UFC pentru prima data in Hawaii.

Sursa
magazin de tricouri mma k1 fight rei fight club - club de mma mures mma fan troops - articole sportive clubul sportiv one heart brasov real combat fight club

home    despre    istoric mma    clasamente luptatori    mma in romania    video    stiri    forum    contact    site map
web design softconcept    electronic components    pizzerie mures   

Copyright © 2009-2012 Natiunea MMA